Sandnes Ulf i rute med økonomien

Sandnes Ulf i gul sone.

Annonse:
Norges fotballforbund rapporterer om positiv utvikling innen toppklubbenes økonomi, og situasjonen hos Sandnes Ulf er også positiv.

Mandag denne uken la forbundet frem de økonomiske tallene for 2016. Ved sist rapportering lå Sandnes Ulf i gul sone i det mye omtalte finansielle oppfølgingssystemet til NFF, og de lyseblå holder fast i gul sone ved rapporteringen per 31.12.2016. 

På samme tid i 2015 lå Sandnes Ulf i rød sone.

Sandnes Ulf har levert overskudd de to siste årene, hvor overskuddet etter 2016-sesongen var på cirka 1,2 millioner kroner.

Det har vært kjent lenge at klubben har hatt en økonomisk anstrengt situasjon etter nedrykket fra Tippeligaen i 2014, og klubben har vært gjennom tøffe kutt siden den gang. Klubben følger fortsatt en stram økonomisk plan.

Daglig leder Tom Rune Espedal.
Daglig leder Tom Rune Espedal.

- Sandnes Ulf er i rute med tanke på de målene vi har satt oss. Det gjenstår mye jobbing i 2017, men vi er optimistiske med tanke på å komme i mål takket være god jobb av mange involverte, sier Tom Rune Espedal, daglig leder i Sandnes Ulf.

Klubben er også i rute med tanke på de økonomiske budsjettene på markedssiden, til tross for en region som har strammere økonomiske rammer, blant annet som et resultat av lavere oljeaktivitet enn tidligere. 

Klubbens daglige leder ønsker å benytte anledningen til å takke de lojale samarbeidspartnerne som har støttet klubben over flere år, der klubben også har opplevd flere partnere som har styrket sine engasjement inn denne sesongen.

- Vi skal fortsette å stabilisere økonomien, og fortsette å bygge opp klubbens egenkapital, legger Espedal til.

Annonse fra Obos-ligaen: