Sandnes Ulf-juniorene med knepent 2-3-tap mot Bryne

Dessverre klarte ikke juniorgutta å revansjere A-lagets cuptap mot Bryne.

Som et av fire gjenværende Rogalands-lag lå det nok prestisje i potten før kampstart, foruten avansement til 4. runde. Både Sandnes Ulf og Bryne hadde begge tatt seg komfortabelt videre til 3. runde, hvor en jevn kamp var i vente mellom to gode juniorlag.

Bryne varslet allerede tidlig i kampen hva som var i vente da gjestene gikk opp i ledelsen kun tre minutter ut i kampen.

De lyseblå slo tilbake midtveis i omgangen etter at Erik Berg Mauritzen satte inn den viktige utlikningen.

Så kom scoringene som man minst ønsker mot seg. Først kom 1-2-scoringen like før pause, mens Bryne økte ledelsen til 3-1 like etter hvilen.

Utgangspunktet var derfor tøft, men Sandnes Ulf-juniorene skapte ny spenning i kampen ved Matteo Vallotto tjue minutter ut i 2. omgang.

Det ble dessverre for vertene kampens siste scoring, og Bryne tok seg dermed videre til 4. runde på Sandnes Ulfs bekostning.