Se bildene fra klubbesøket hos Sandved

Det ble en komfortabel 2-0-seier for Sandnes Ulf mot Sandved IL i veldedighetskampen på Sandved.

BILDEGALLERI NEDERST I SAKEN!

5. divisjonsklubben inviterte Sandnes Ulf til stor klubbdag på Sandved med først fotballskole for barn i alderen 10-14 år, og åpent trenerforum, før dagen ble avsluttet med veldedighetskamp mellom de to klubbens A-lag.

I kampen, som gikk over 2 ganger 25 minutt, hadde Sandnes Ulf naturlig nok god kontroll fra start av. Bojan Zajic fikk æren av å sette det første målet tidlig i omgangen etter han løp seg elegant gjennom forsvaret og satte ballen sikkert alene med keeper.

Kent Håvard Eriksen ble kampens andre målscorer, og også den siste, da han litt senere i omgangen satte inn 2-0 etter en retur på en flott redning av Sandveds målvakt.

Sandnes Ulf hadde store sjanser kampen gjennom, men Sandveds sisteskanse sørget for at det ble med 2-0. Sandved kunne fått et trøstemål helt på slutten, men en solid Egil Selvik-redning hindret baklengs da Sandved var gjennom alene.

100-200 tilskuere hadde tatt turen for å få med seg kampen i regnværet på Sandved, hvor blant annet 15 år gamle Kaloyan Kalinov Kostadinov fikk sin debut for A-laget da han kom inn i pausen. Også Bengt Sæternes gjorde et minicomeback da han kom inn i 2. omgang.

Vi kommer tilbake med galleri.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Egil Selvik - Jørgen Olsen, Jasmin Bogdanovic, Nicolai Geertsen, Kenneth Sola - Axel Kryger, Kristian Brix, Bojan Zajic, Roy Miljeteig - Kent Håvard Eriksen, Kjell Rune Sellin.

Benyttede innbyttere: Kaloyan Kalinov Kostadinov, Viljar Helland Vevatne, Bengt Sæternes, Lars Marvik.