Seier mot Øygarden i årets første seriekamp

Historiens aller første seriekamp på Øster Hus Arena ble en nervepirrende affære. Da dommer Higraff blåste av kampen var det plukket ut hele sju baller fra nettet.

De lyseblå var på fra avspark og første sjanse kom etter bare et par minutters spill. Kent Håvard Eriksen plukket opp et tilbakespill, rundet Øygard-målvakt. Vinkelen ble noe spiss og mens tilskuerne allerede var på vei opp rullet ballen i stangen og ut. Det var allikevel gjestene som skulle lage det første målet. Innleide Godly Michael ordnet 1-0 ledelse etter 12 minutter. Etter 24 var det balanse i regnskapet da venstrekant Mohr Jónsson setter inn utklikning for Sandnes Ulf. Øygarden tar med seg ledelse inn i pausen etter at Godly setter sitt andre etter drøye halvtimen.

Et førende og agressivt Sandnes Ulf lag brukte ikke mer enn et par minutter etter pausen på å komme ájour. Magnus Grødem ble servert en passning fra Eriksen på 16 meter og plasserer utagbart for bortelagets målvakt. Selve rosinen i pølsen står samme mann for da han setter et nydelig frispark rett i krysset var godt og vel 20 meter. Ulvene opp i ledelse for første gang i kampen.

Med knappe 8 minutter igjen på stadionuret får Øygarden tildelt straffespark. Kaptein Haugsdal scorer sikkert. 3-3. Om det kampen var spennende før 3-3, fikk publikum slippe jubelen løs bare et par minutter etter straffescoringen. Eriksen går opp på et innlegg fra høyre og header mot mål. Ballen går via Øygard-forsvarer van der Spa og sikrer 4-3 seier for hjemmelaget.

Tidenes første seriekamp på Øster Hus Arena. Seier. Seier i første kamp for Steffen Landro og hans team.

Mål: 0-1 Peter Godly Michael (12), 1-1 Ári Mohr Jónsson (24), 1-2 Michael (35), 2-2 Magnus Grødem (48), 3-2 Grødem (52), 3-3 Bjarte Haugsdal (str. 84), 4-3 Andreas van der Spa (selvmål 86).

Dommer: Daniel Higraff, Fyllingen.

Gult kort: Christian Landu Landu, Sandnes Ulf, Peter Godly Michael, Bjarte Haugsdal, Øygarden.

Sandnes Ulf (3-5-2): Pål Vestly Heigre – Tord Salte, Jasmin Bogdanovic (Sander Finjord Ringberg fra 46.), Espen Berger – Kevin Jablinski, Christian Landu Landu, Ári Mohr Jónsson (Johannes Andres Nuñez fra 61.), André Sødlund, Magnus Grødem (Horenus Tadesse fra 81.) – Kent Håvard Eriksen (Christer Reppesgård fra 88.), Sanel Kapidzic (Maxwell Effiom fra 81.).