- Samholdet kan bli gull verdt

Se reaksjonene og høydepunktene etter 3-3-kampen mot Viking.

VIDEOER LENGER NED I SAKEN!

Sandnes Ulf så ut til å gå mot en sterk borteseier mot Viking i den nest siste treningskampen før alvoret starter, men to sene scoringer av de mørkeblå sørget for et diplomatisk 3-3-resultat på Viking stadion.

Viking gikk tidlig opp i ledelsen etter svikt i de bakre rekker, men Sandnes Ulf og Kjell Rune Sellin slo fint tilbake midtveis i omgangen med en kontrollert heading i motsatt hjørne.

(artikkelen fortsetter under intervjuet)

Ti minutter senere kombinerte Kent Håvard Eriksen og Roy Miljeteig fint, før sistnevnte banket ballen helt nede i stolperota fra rundt 18 meter.

Ledelsen ble økt av nevnte Eriksen kort tid ut i 2. omgang, som fra kort avstand styrte inn 3-1-målet.

Sandnes Ulf hadde god kontroll lenge på kampen, men slapp vertene inn i kampen igjen under et kvarter før full tid. Og med bare tre ordinære spilleminutter igjen banket Viking inn utlikningen fra kloss hold.

Til tross for et surt baklengsmål som gjorde at det endte 3-3, kan de lyseblå ta med mye positivt fra det offensive spillet.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Saku-Pekka Sahlgren - Jørgen Olsen, Mads Nielsen, Nicolai Geertsen, Viljar Helland Vevatne - Vidar Nisja, Remi Johansen, Andreas Dybevik - Roy Miljeteig - Kjell Rune Sellin, Kent Håvard Eriksen.

Benyttede innbyttere: Bojan Zajic, Tomas Kristoffersen, Petter Stangeland, Eirik Larsson, Axel Kryger.