Selvik lånes ut til Nest-Sotra

Sandnes Ulf-keeperen lånes ut til OBOS-ligaklubben.

Egil Selvik signerte tidligere denne uken under en ny 2-årskontrakt med Sandnes Ulf. Nå er også utlånet til Nest-Sotra klart.

20-åringen drar til øya rett utenfor Bergen i løpet av nærmeste fremtid, og blir i den nyopprykkede OBOS-ligaklubben hele 2018-sesongen.

- Målet mitt i år med utlånet er å få spilletid i en god klubb som passer meg, noe jeg føler Nest-Sotra gjør. Nå får jeg bygge erfaringer og får flere kamper i OBOS-ligaen under beltet, sier Selvik til SandnesUlf.no.

- Når jeg da kommer tilbake til Sandnes Ulf foran 2019-sesongen, ser jeg for meg at jeg står med sterkere kort for å ta opp kampen med Saku-Pekka Sahlgren. Eller å ta plassen direkte om det skulle ha skjedd ting på keeperfronten, man vet jo aldri i fotballen, sier målvakten.

Han kan se frem til en kjekk seriestart for sin nye klubb. For allerede i 2. serierunde møter han Sandnes Ulf på Ågotnes på Sotra. I serieåpningen venter direktesendt lokalderby på Eurosport Norge borte mot Åsane.

Daglig leder Tom Rune Espedal mener timingen er riktig for et utlån av Egil Selvik nå. 

- Egil er en keeper vi har veldig tro på. Nå passet det godt å låne ham ut til Nest-Sotra, slik at han får verdifull spilletid på det nest høyeste nivået, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: