Sesongens første bortetap

Aalesund ble for sterke og vant 3-1 på Color Line Stadion.

Annonse:

Aalesund - Sandnes Ulf 3-1 (1-0)

Det ble som ventet en tøff kamp borte mot opprykksjagende Aalesund. Hjemmelaget tok ledelsen ved Hólmbert Fridjónsson ni minutter ut i kampen. Det var også denne scoringen som skilte lagene da dommeren blåste av for pause.

Etter 64 minutter doblet vertene ledelsen ved innbytter Pape Gueye. Ikke mange minuttene etterpå gikk det fra vondt til verre da Jørgen Hatlehol skjøt via en lyseblå og inn i mål til 3-0.

Vi fikk en redusering etter 75 minutter ved Kent Håvard Eriksen. Christian Landu-Landu prøvde lykken fra langt hold, og Aalesund-keeper Andreas Lie fomlet ballen til Eriksen som fikk en enkel jobb med å trille ballen over målstreken.

Flere scoringer ble det ikke, og årets første bortetap var et faktum. Nå tar OBOS-ligaen noen uker med ferie, før vi er tilbake med hjemmekamp mot Ull/Kisa den 21. juli.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren (Pål Vestly Heigre fra 40.), Claes Kronberg, Akinshola Akinyemi, Tapio Heikkilä, Jasmin Bogdanovic, Bjørnar Holmvik, Christian Landu-Landu, Axel Kryger (Simon Colina fra 75.), Sanel Kapidzic (Vegard Erlien fra 60.), Kachi og Kent Håvard Eriksen.