- Skal trykke enda mer på gasspedalen

Oddbjørn Skartun takker for tilliten, og er klar for å slå tilbake allerede mot Mjøndalen fredag.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Kun få dager etter Start-tapet 16. mai, som likevel var en prestasjonsmessig god bortekamp, er det allerede seriekamp borte mot Mjøndalen fredag kveld. 

Oddbjørn Skartun åpnet målkontoen i OBOS-ligaen med sin første scoring mot Start, selv om det ble noe overskygget av det kjedelige seiersmålet til Start på overtid.

- Det var en deilig følelse for meg å komme i gang med mål for førstelaget, sier han til Sandnes TV.

- Jeg hadde en litt trøblete start i Sandnes, men nå ser jeg bare oppover og fremover. Det er fint å kunne betale tilbake med mål og gode prestasjoner for tilliten jeg har fått. Nå ser jeg frem til å trykke enda mer på gasspedalen, og bidra enda mer, forteller spissen videre.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Selv om kampene kommer tett som hagl i disse dager, er Skartun mest glad for at de får en rask anledning til å plukke nye poeng i OBOS-ligaen.

- Ja, det er deilig å kunne revansjere seg raskt. Vi skal bruke minnene fra Start-kampen, og det er gratis energi og motivasjon inn mot den kampen. 

Sandnes Ulf i rute med økonomien

Kampen mot Mjøndalen blir den tredje toppkampen i løpet av seks dager. Med seier skaffer Sandnes Ulf seg en luke på seks poeng til Mjøndalen, men ved tap passerer Mjøndalen de lyseblå på målforskjellen, og risikerer i tillegg at både Start og Glimt skaffer seg en luke på seks poeng.

Begge lag har kun hatt tre hviledager, og også Mjøndalen gikk på overtidstap i sin 16. mai-kamp.

- Vi stiller med like kort begge lag på fredag, og da tror jeg vi stiller sterkt. Vi står godt i kampene, og vi har mye krefter mot slutten. Det tror jeg vi skal ta Mjøndalen på, avslutter Skartun.

Annonse fra Obos-ligaen: