Stang ut mot HamKam

De lyseblå klarte ikke å følge opp den fine formen da HamKam gjestet Sandnes stadion.

Sandnes Ulf - HamKam 0-2 (0-2)

Sandnes Ulf hadde muligheten til å ta sin tredje strake seier, men gjestene HamKam var effektive og vant 2-0. Kachi kunne sendt oss i ledelsen tidlig i kampen da han skar inn fra venstre og avsluttet i stolpen. Marginene var ikke på vår side i den situasjonen, og ballen spratt ut ifra farlig område.

Etter en halvtimes spill tok gjestene ledelsen ved Kristian Onsrud. Han satte ballen i mål fra 11 meters hold etter et innlegg fra høyre. Sju minutter senere doblet de ledelsen ved Ole Erik Midtskogen. Igjen etter et innlegg fra høyrekanten. Et effektivt bortelag kunne dermed ta med seg en tomålsledelse inn til pause.

Etter sidebyttet forsøkte de lyseblå seg gang på gang uten hell. Sanel Kapidzic, Kachi og innbytter Vegard Erlien hadde alle store sjanser, men det manglet litt på presisjonen i avslutningene.

Det ble ingen scoringer etter pause, og kampen endte dermed 0-2.

Se og hør Bengt Sæternes tanker om kampen i videovinduet under.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren, Axel Kryger (Bjørnar Holmvik fra 84.), Tapio Heikkilä, Jasmin Bogdanovic, Ingvald Halgunset, Christian Landu-Landu, Simon Colina (Johannes Laaksonen fra 72.), Claes Kronberg (Vegard Erlien fra 44.), Sanel Kapidzic, Kachi og Kent Håvard Eriksen.