Steffen Landro er ny Sandnes Ulf-trener

34-åringen har signert en toårskontrakt.

Annonse:

- Dette føles veldig godt. Jeg er stolt. Nå gleder jeg meg utrolig mye til å komme i gang. Det skal bli kjekt å oppnå suksess med Sandnes Ulf, sier Steffen Landro.

Selv om han offisielt ikke trer inn i sin nye jobb før 1. januar har han allerede fått gode inntrykk av klubben.

- Det er bare til å se på Øster Hus Arena. Det ligger garantert mange flinke folk bak et slikt prosjekt, og nå føler jeg et ansvar for at vi i sportsavdelingen må levere i samme stil, sier Landro. 

Daglig leder Tom Rune Espedal er strålende fornøyd med å få Landro på plass.

- Steffen gjorde et veldig godt inntrykk. Vi så veldig fort at han er en person som etterlever kravene og verdiene vi er opptatt av. Det han har fått til i Nest-Sotra, i en utfordrende hverdag, er ikke annet enn imponerende. Og ikke minst den gløden han har hatt for klubben og spillerne sine, sier Espedal.

Landro har vært hovedtrener i Nest-Sotra siden 2017. I 2016-sesongen delte han treneransvaret med Ruben Hetlevik. I sin aller første sesong som hovedtrener gikk han til topps med grønntrøyene i 2. divisjon. Sesongen etter, i 2018, ledet han grønntrøyene til 6. plass og kvalikspill i OBOS-ligaen.

Også denne sesongen gjorde han sine saker bra med Nest-Sotra. Til slutt havnet de på 7. plass på tabellen. Hadde de ikke blitt trukket fire poeng for å ikke ha nådd sine delmål i det finansielle oppfølgingssystemet, hadde det blitt kvalikspill også denne sesongen.

Velkommen til Sandnes Ulf, Steffen!

Annonse fra Obos-ligaen: