Sterk seier på hjemmebane

De lyseblå spilte en meget god kamp og vant fortjent 2-0 over Ullensaker/Kisa.

Sandnes Ulf - Ullensaker/Kisa 2-0 (2-0)

Etter noen uker med spillefri i OBOS-ligaen var det endelig kamp igjen på Sandnes stadion. De lyseblå var på hugget fra første stund, og allerede etter to minutter lå den første ballen i nettet. Sanel Kapidzic var både god og kald da han kom alene gjennom sentralt i banen. Han satte ballen kontrollert under keeper.

Sandnes Ulf fortsatte å kjøre kampen etter scoringen, og hadde flere muligheter til å doble ledelsen.

Ti minutter før pause økte Kent Håvard Eriksen til 2-0 etter et flott hodestøt. Forspillet til målet var også bra, med blant annet et nydelig innlegg fra høyreback Axel Kryger. 2-0 var også stillingen til pause.

Det ble ingen scoringer etter sidebyttet, men Sandnes Ulf så giftige ut nesten hver gang de var i angrep. Med litt mer presisjon kunne det fort blitt flere scoringer å juble for.

Neste kamp er borte mot Notodden førstkommende søndag.