Stortap i lokalderbyet

Sandnes Ulf tok tidlig ledelsen, men Viking slo knallhardt tilbake.

I Pål Vestly Heigres Sandnes Ulf-debut åpnet det bra for de lyseblå som tok ledelsen allerede ti minutter ut i kampen på SR-Bank Arena. Først ble Kachis avslutning flott reddet av Vikings sisteskanse, men Adrian Berntsen var sikker på returen.

Viking svarte kort tid etter da de utliknet til 1-1, og resten av omgangen var jevnspilt og inneholdt flere tøffe dueller.

2. omgangen må gå rett inn i forbedringsboka for Sandnes Ulf. For etter at Viking gikk opp i 2-1-ledelse tidlig i 2. omgang, så aldri Viking seg tilbake før det sto hele 5-1 på resultattavla.

Dermed fikk Viking en liten revansj etter 0-3-tapet for Sandnes Ulf i fjor sommer.

I startoppstillingen var også Morten Bjørlo. 23-åringen var Jørpeland spilte for Nest-Sotra i fjor, og viste seg frem for de lyseblå i onsdagens kamp. Han har tidligere vært innom Sola og EIK.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Pål Vestly Heigre – Tapio Heikkilä, Akinshola Akinyemi, Jasmin Bogdanovic, Bjørnar Holmvik – Vegard Erlien, Adrian Berntsen, Johannes Laaksonen, Kachi – Morten Bjørlo, Sanel Kapidzic.

Benyttede innbyttere: Herman Kleppa, Ingvald Halgunset, Matteo Vallotto, Thomas Klemetsen Jacobsen, Kai og Akinbola Akinyemi