Støtt Sandnes Ulf – bli OBOS-medlem

Bli med på høstens enkleste dugnad! For hvert nye OBOS-medlem som verves gjennom Sandnes Ulf mottar de lyseblå 200 kroner fra OBOS.

Denne artikkelen sto først på trykk i Sandnes Ulfs avis i Sandnesposten 12.10.2017.

Annonse:
Denne høsten inviteres Sandnes Ulf og de andre klubbene i OBOS-ligaen til en litt annerledes dugnad. I tillegg til å selge lodd, kakebokser eller toalettpapir, kan man verve medlemmer til OBOS.

- For hvert medlem klubben verver, mottar Sandnes Ulf 200 kroner i støtte fra OBOS. Om dere klarer å verve 500 nye OBOS-medlemmer, blir det 100.000 kroner rett i klubbkassa, forklarer kommunikasjonsrådgiver Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Verveligaen.no

For at pengene skal gå til riktig klubb, er det viktig at man melder seg inn i OBOS via en lenke på Sandnes Ulfs nettsider, eller på Verveligaen.no.

- Det er viktig at man benytter det innmeldingsskjemaet som er laget spesielt for Sandnes Ulf, det finner man ved å trykke på trykker klubblogoen til Sandnes Ulf. Det er kun på den måten at vi kan se hvor mange medlemmer den enkelte klubb har vervet. Man skal altså ikke bruke det generelle OBOS-innmeldingsskjemaet man finner under den grønne knappen «Bli medlem» øverst på siden, sier Thomas.

Mange fordeler

Et medlemskap i OBOS koster 300 kroner ut året og vervekampanjen varer frem til 1. desember.

- OBOS-medlemskap er selvsagt viktig om man skal kjøpe bolig, men det følger også en rekke andre fordeler med medlemskapet, så de 300 kronene sparer man raskt inn. Husk at et medlemskap kan være en verdifull investering for yngre mennesker som etter hvert skal inn på boligmarkedet. Et OBOS-medlemskap gjelder også for boliger i Block Watne, avslutter Thomas, som håper alle som er glade i Sandnes Ulf benytter denne anledningen til å drive litt dugnad for de lyseblå.

Fordeler i OBOS

  • Forkjøpsrett på nye og brukte boliger i OBOS og Block Watne

  • Rabatter på ulike teater, idrett og kulturopplevelser (Rogaland Teater, OBOS-ligaen, landskamper, Tusenfryd mv.)

  • Rabatter på ulike ting innen bolig og interiør som Flügger farve, Kid interiør, Kitch’n, Maxbo m.fl)

  • Gunstige betingelser på lån og forsikring gjennom OBOS-banken og Tryg Forsikring

  • 25 % på landskamper på Ullevaal Stadion

  • Les mer på OBOS.no

Annonse fra Obos-ligaen: