TAP MOT SANDEFJORD

Sandnes Ulf klarte ikke å følge opp den gode kampen mot HamKam sist.

Sandnes Ulf - Sandefjord 2-4 (1-2)

Kampen åpnet på verst tenkelig vis for de lyseblå. Allerede etter seks minutter ledet gjestene 2-0. Først var det William Kurtovic som var våken på en retur da Mohamed Ofkir traff stolpen. Like etterpå doblet Pontus Engblom gjestenes ledelse.

De lyseblå kom seg inn i kampen etterhvert og fikk en viktig redusering like før pause. Kachi var både sterk og dyktig da han kom seg alene med keeper etter en lang bakromsball.

Det skjedde lite i første halvdel av andre omgang. Men etter 75 minutter gikk gjestene opp i 3-1 signert Pontus Engblom nok en gang.

Kent Håvard Eriksen ga oss håp om poeng da han seks minutter senere reduserte til 2-3. Bare få minutter etterpå satte Sandefjord sin fjerde for dagen da Håvard Storbæk enkelt fikk sette en retur i mål. Flere scoringer ble det ikke, og Sandefjord kunne juble for alle poengene.

Neste kamp er borte mot Raufoss den 16. mai.

Hør hva kaptein Kent Håvard Eriksen hadde å si etter kampen.