Team Sandnes G14 leverte godt i Nasjonalt Tiltak

Team Sandnes spilte NTF G14 på Lillestrøm sist helg. Dette laget har utviklet seg veldig siste året og spiller nå jevnt mot toppklubbene i Norge. Vi er stolte av gjengen som spilte god fotball, scoret mål og viste god defensiv struktur.

Vi møtte Bodø/Glimt i en jevnspilt første kamp der vi skapte flest sjanser og vant 1-0 tilslutt. Målscorer var Sebastian Rettore. Neste kamp møtte vi et meget samspilt og godt Molde lag der vi hang med selv om de hadde mye ball. Molde tok ledelsen men vi ga ikke opp og fikk utligning rett før slutt av Daniel Braut.

Søndag møtte vi Vålerenga i en fartsfull og spennende kamp. VIF gikk opp i ledelsen rett før pause. I andre omgang gikk det unna, først utligner vi ved Jesper Barlaug på et herlig frispark og går opp i ledelsen like etterpå ved Daniel Braut. VIF utligner litt senere i omgangen på en god kontring. Gutta viser enorm moral og viser at de vil vinne kampen. Bjørnar L Karlsen dribler seg inn i 16 meteren og blir felt. Magnus Fjogstad scorer sikkert og vi slår Vålerenga 3-2. Dessverre går lufta litt ut av ballongen etter denne kampen og vi går på et fortjent 0-3 tap mot Sogndal.

Sandnes Ulf og naboklubbene er veldig fornøyde med Team Sandnes og når vi ser utviklingen disse gutta har hatt siden oppstarten i 2017 så ser vi lyst på fremtiden.