To på rad

De lyseblå scoret fire mål på bortebane og vant 4-1 over Tromsdalen.

Tromsdalen - Sandnes Ulf 1-4 (0-1)

Dermed fulgte guttene opp helgens fine kamp med nok en trepoenger i OBOS-ligaen. Ingvald Halgunset åpnet ballet da han allerede etter fire minutter satte ballen i mål. Denne scoringen var den eneste i løpet av kampens første 45 minutter.

Et kvarter ut i andre omgang skapte Andreas Løvland balanse i regnskapet for hjemmelaget da han kontrollert satte inn 1-1.

Bare tre minutter senere utnyttet Kent Håvard Eriksen en feil fra Tromsdalen-keeperen og ordnet 2-1-ledelse. Og bare fire minutter etter det igjen var Eriksen frampå nok en gang og tuppet inn 3-1 til Sandnes Ulf.

Kachi tegnet seg også på scoringslista da han fem minutter før ordinær tid ordnet 4-1-ledelse med en kontrollert avslutning.

Flere scoringen ble det ikke, og de lyseblå tar dermed med seg tre viktige poeng i bagasjen hjem. Allerede på søndag er det ny kamp i OBOS-ligaen når Raufoss gjester Sandnes stadion klokken 18:00.

Laget: Saku-Pekka Sahlgren, Daniel Edvardsen, Akinshola Akinyemi, Jasmin Bogdanovic, Ari Jónsson (Tapio Heikkilä fra 83.), Ingvald Halgunset, Christian Landu-Landu, Simon Colina (Axel Kryger fra 46.), Bjørnar Holmvik (Adrian Berntsen fra 70.), Kachi og Kent Håvard Eriksen.