TV: - Vi må levere bedre mot Bryne enn hva Viking gjorde

Viking var et tema da Kleppa og Vorthoren gjestet Gaddissen LIVE torsdag formiddag.

Se hele sendingen i videovinduet nederst i artikkelen.

Fremover skal som nevnt Axel Kryger ta med seg to lagkamerater til livesending på klubbens Facebook-side, en sending som går direkte fra garderoben.

Denne torsdagen var Niels Vorthoren og Herman Kleppa gjester i Gaddissen LIVE. Der kom det blant annet tydelig frem hvilken kamp de to gleder seg mest til den kommende sesongen.

- Det er helt klart 16. mai-kampen mot Viking. Den blir bra, med et fullsatt Viking stadion, og hvor vi skal vinne 3-1, sier en optimistisk Kleppa om møtet med gamleklubben.

- 2-1 blir det, skyter Vorthoren raskt inn.

- Slike kamper er alltid kjekke, og forhåpentligvis kjemper begge i toppen da slik at det gir kampen en ekstra dimensjon. I tillegg gleder vi oss til å møte Aalesund og Sogndal, legger hollenderen til.

Viking ble offer for Bryne forrige helg da de to møttes til treningskamp i Randaberg Arena, en kamp Bryne vant hele 3-0. Lørdag venter Bryne for Sandnes Ulf på Nærbø.

- Det var ingen sprek start på 2018 Viking hadde med kampen mot Bryne. Vi må nok gjøre det bedre enn det Viking leverte mot Bryne, for det var svakt, mener Kleppa. 

Dagens gjester fikk også spørsmålet om det blir opprykk i 2018.

- Vi kan aldri love noe, men det er det vi skal jobbe for, sier Kleppa.

  • VIDEO: Under kan du se hele livesendingen av Gaddissen LIVE.

Annonse fra Obos-ligaen: