Tre på rad for rekruttene

Rekruttene slo Brodd 4-1 og tok med det sin tredje seier på rad.

Rekruttlaget fortsetter å imponere, når de tok en sterk borteseier mot Brodd i går. Brodd kom fra en sterk borteseier mot Bryne 2, der de vant hele 8-2.

Vi gikk ut i et høyt tempo og produserte noen store sjanser i begynnelsen. Det skulle gå 25 minutter før vi fikk scoring, Vetle Hellestø blir dratt ned i feltet, og vi får straffe. Vegard Aasen bommer på straffen, men scorer på returen.

I denne perioden var det mye som skjedde. Brodd får også tildelt et straffespark, men dette reddet Egil Selvig mesterlig. Rett etterpå får Brodd sin scoring, etter et flott angrep.

Etter dette skulle debutant Roger Blokhus Ekeland markere seg, etter en flott pasning av Nikolai Aas kommer han alene mot mål og setter den sikkert i mål. Samme mann er også frempå ved en corner, og vi går til pause med 3-1 ledelse.

I 2.omgang, gikk Brodd tøft ut for en utligning, men de klarte ikke helt å skape de store sjansene. Sandnes Ulf sto i mot presset og kom mer og mer med i omgangen. Kampen ble drept av nevnte Ekeland, da han avslutter en flott overgang. Med dette tok rekruttlaget sin tredje strake seier og har kommet inn i en bra seiersrytme.

Dette var en sterk seier, og jeg ser hele tiden progresjon i spillet våres. I dag sto vi bedre frem defensivt, og det er betryggende fremover. Offensivt har vi skapt masse de siste kampene, og det er ekstra gledelig med Roger Blokhus Ekeland i dag. Han så meget fresh ut, og scoret noen flotte mål. Han kan bli en spennende spiller for Sandnes Ulf . Nå har vi fått en god start på høstsesongen, og vi skal fortsette med et godt treningsarbeid, da kommer det mer poeng utover høsten, uttaler trener Eivind Emblemsvåg.

Neste kamp for rekruttlaget er hjemme mandag 21.august 20.00. Da kommer våre gode naboer Lura på besøk.