Tredje strake seier for rekruttene

Hundvåg ble feid av banen av Sandnes Ulf-rekruttene.

Sandnes Ulf-rekruttene går ut i et voldsomt tempo og styrer det meste av den første omgangen. Det resulterer i tre fine mål og noen misbrukte muligheter.

Ledelsen kunne og burde vært større, men vi roter for mye i avgjørende situasjoner. 1-0 ble scoret av Vegard Aasen. 2-0 av Jo Stålesen og 3-0 av Vidar Nisja

Hundvåg starter best i 2. omgang, og kommer til en stor mulighet etter et kjempeskudd som går knallhardt i tverrliggeren. I en 7-8 minutters periode er det plutselig Hundvåg som får noen dødballer og kommer til noen innlegg som er farlige. Hundvåg spilte god fotball i denne perioden.

Så skrur hjemmelaget opp tempo igjen og Bojan Zajic setter inn en nydelig scoring fra vanskelig vinkel. Ekstra gledelig var det at Markus Vik og Andre Rossavik scorer de to siste målene.

Sandnes Ulfs startoppstilling: Kasper Thorstensen - Jo Stålesen, Jesper Lindhardsen, Simon Toft, Jøran Osland - Herman Kleppa, Akinbola Akinyemi, Vidar Nisja, Bojan Zajic - Kachi - Vegard Aasen.

Benyttede innbyttere: Eirik Heggen, Markus Vik, Andre Rossavik, Anders E. Schreuder, Kaloyan Kostadinov og Andreas Dybevik.

Målscorere: Vegard Aasen, Jo Stålesen, Vidar Nisja, Bojan Z, Markus Vik og Andre Rossavik.

Publisert: 28.08.2018
Skrevet av: Referert av Sandnes Ulf-rekruttene