TV: - Dette været ser vi bare som en fordel for oss

Bengt Sæternes ønsker høstværet velkommen før søndagens hjemmekamp mot Notodden.

VIDEOINTERVJU NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Fra å være en av de beste somrene i moderne tid, har det vært en brå og brutal overgang til en svært fuktig høst. Mot Florø sist var det kraftig vind under hele kampen, mens oppladingen inn mot søndagens hjemmekamp mot Notodden blir preget av mye vær.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Notodden her

Under torsdagens treningsøkt vekslet det mellom sol og regn som blåste vannrett. Men tenningen og humøret var likevel på plass, og så ikke ut til å plage verken trenere eller spillere nevneverdig.

- Banene er som de er. Vi er glade for at været og forholdene er slikt. Vi liker høstvær, med våte baner hvor det går fort, sier Bengt Sæternes til SandnesTV.

- Det ser vi bare på som en fordel for oss, og det er selvsagt verst for de som ikke er vant til dette.

Søndag venter som nevnt Notodden, og det nyopprykkede laget startet sesongen meget bra. Poengfangsten i høst har derimot vært fattigere, og Notodden har nå havnet i nedrykksstriden.

Hovedtreneren vet likevel at ingenting kommer gratis, og bare for få dager siden skapte Notodden store problemer for opprykksjagende Viking.

- Notodden har gjort noen gode signeringer i sommer, og de er et bra lag. Vi vet at det blir knalltøft, og Notodden har med likhet som oss mye å spille for. Det kommer til å bli en skikkelig batalje, mener Sæternes.

Se hele intervjuet med Sæternes her:


 

Annonse fra Obos-ligaen: