TV: Effektive Aalesund snudde det mot Sandnes Ulf

Sandnes Ulf leverte en god kamp mot serielederen, men et effektivt bortelag tok med seg alle poengene fra Sandnes.

SE HØYDEPUNKTER NEDERST I ARTIKKELEN!

Etter en litt rotete start hvor Aalesund produserte to brukbare sjanser, tok Sandnes Ulf initiativet i kampen, og frustrerte serielederen og opprykksfavoritten fra Ålesund.

De lyseblå tok over mer og mer av kampbildet utover 1. omgangen, og 2. omgangen fortsatte i samme spor, og det tok bare tre minutter etter hvilen før Niels Vorthoren banket inn 1-0-scoringen.

Oppofrende Sandnes Ulf-spillere fortsatte å frustrere bortelaget, og Kristian Brix var svært nære å sende Sandnes Ulf opp i 2-0-ledelse i presset i starten av 2. omgang.

Men der vertene ikke klarte å omsette sjansene, var gjestene svært effektive. To dødballer var det som trengte til når Aalesund midtveis i omgangen snudde 0-1 til 2-1 på syv minutter.

Erixon Danso var kun et stolpeskudd unna utlikning, og nedturen fortsatte da Arnold Origi ble utvist på overtid.