TV: En real festaften sist - nå møtes lagene i toppen

Det blir hett både på og utenfor banen på søndag.

VIDEOER LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Det har vært mange spennende kamper så langt i år, og flere toppkamper så langt. Nå står to viktige toppkamper for tur på rappen på Sandnes stadion. Først ut er 6. plasserte Mjøndalen i det varme sommerværet som er meldt på søndag, deretter 3. plasserte Start neste søndag.

Sandnes Ulf og Mjøndalen har utkjempet noen underholdende og nervepirrende kamper de to siste sesongene. En av de mest underholdende kom allerede i den andre seriekampen i 2016.

Kjøp billett til Sandnes Ulf - Mjøndalen her

Etter at lagene spilte 0-0 på La Manga kun uker i forveien, var det mange som så for seg et målfattig oppgjør. De spådommene gjorde likevel et offensivt Sandnes Ulf til skamme.

Pontus Engblom ganger to og Kent Håvard Eriksen sørget for at det sto hele 3-0 allerede ved halvtid. De lyseblå fortsatte i 2. omgang, og nevnte Eriksen og et selvmål gjorde at det endte hele 5-0 den kampen.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Høydepunkter fra 5-0-seieren i 2016:


Vi bruker ikke like mye energi på kampen i Mjøndalen senere den sesongen, som dessverre for de lyseblå endte med et 0-1-tap.

Det så også stygt ut en periode da Sandnes Ulf besøkte Nedre Eiker og Isachsen Stadion tidligere i år. Mjøndalen dominerte før hvilen og ledet helt fortjent 2-0 til pause.

Men da kom et helt annet Sandnes Ulf-lag på banen i 2. omgang, og etter kun ti minutter av 2. omgang sto det plutselig 2-2. Med litt marginer kunne det også endt med alle de tre poengene til Sandnes Ulf.

Nå møtes de to lagene på ny til en viktig kamp om de øverste plassene i OBOS-ligaen.

Høydepunkter fra 2-2-kampen i vår:


Annonse fra Obos-ligaen: