TV: Eriksen-dobbel i 3-1-seieren mot Strømmen

Se de tre lyseblå scoringene fra den sterke 3-1-seieren borte mot Strømmen.

VIDEOHØYDEPUNKTER LENGER NED I SAKEN!

Mange husker med grøss den skuffende prestasjonen som ble levert borte mot Strømmen for nesten nøyaktig ett år siden. Det var gjerne en av motivasjonene da Sandnes Ulf dro med seg en sterk borteseier fra Romerike.

Sandnes Ulf fikk en pangstart på kampen. Først løsnet Kjell Rune Sellin av et skremmeskudd kun få minutter ut av kampen, men avslutningen gikk like utenfor.

Deretter skulle Tomas Kristoffersen virkelig få vist frem frisparkfoten sin kun åtte minutter ut i kampen. Fra rundt 20-25 meter dunket han frisparket via stolpen og til 1-0-ledelse for gjestene fra Sandnes.

Sandnes Ulf fortsatte å dominere kampen, og det var derfor ikke ufortjent at Kent Håvard Eriksen doblet ledelsen like før pause. Han ble spilt igjennom, og utnyttet at vertenes keeper sto på halvdistanse.

(artikkelen fortsetter under høydepunktene)

I 2. omgang kom Strømmen mer med i kampen, og det ble spenning for alvor da hjemmelaget fikk straffespark rundt tjue minutter ut i 2. omgang. Saku-Pekka Sahlgren fikk en hånd straffesparket, men kunne dessverre ikke hindre redusering.

Ikke lenge etter hindret derimot finnen ny scoring med en fantastisk redning. Han fikk slått bort avslutningen på utrolig vis som kom fra kloss hold.

Når da nevnte Eriksen på ny fikk sjansen foran boksen etter en fin ball fra Roy Miljeteig, var kampen avgjort med 3-1-scoringen på overtid. Det er hans tredje scoring i løpet av de to siste kampene.

Dermed dro de lyseblå hjem til Sandnes med tre nye poeng, og er nå kun ett poeng bak Ranheim på 2. plassen. Søndag om en uke venter Jerv hjemme.