TV: Første Notodden-møte på 10 år

Sjekk våre tilbakeblikk fra sist Notodden sto på motsatt banehalvdel.

Tilbakeblikk er alltid artig, og det er ikke første gang Sandnes Ulf møter nyopprykkede Notodden til obligatorisk kamp. Men vi må ti år tilbake i tid da de to lagene møttes til dyst i daværende Adeccoligaen (nivå 2).

Den første kampen i Notodden endte med en knepen 2-1-seier til vertene i en innholdsrik kamp. Jarle Mong sendte de lyseblå opp i ledelsen kun 12 minutter ut i kampen, men Notodden snudde kampen i løpet av fire minutter i 2. omgang.

Kampen inneholdt to straffespark til Notodden, og et direkte rødt til hjemmelaget.

(artikkelen fortsetter under høydepunktene fra den kampen)

Like etter sommerferien møttes lagene på ny, denne gang på Sandnes stadion. Sandnes Ulf fløy høyt etter 2-1 borte mot Moss, og 1-1 borte mot Sogndal, men ble sendt rett ned på jorda med 0-2-tap mot Notodden, innledningen på en fryktelig dårlig høstsesong for Sandnes Ulf, som til slutt endte med nedrykk til 2. divisjon.

Notodden endte på en sterk 6. plass det året, men rykket ned året etterpå. Sist Notodden var i OBOS-ligaen var i 2012, og gjorde retur etter kvalikseieren mot Fredrikstad i fjor høst.

Nå møtes Notodden og Sandnes Ulf førstkommende søndag klokken 18:00 i Notodden for første gang på ti år.