TV: Helsvart kveld for de lyseblå

Se scoringene hvor Jerv-marerittet ble forlenget for Sandnes Ulf.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Sandnes Ulf gikk inn i møtet med Jerv full av selvtillit etter to strake seire i OBOS-ligaen. Jerv på sin side har slitt så langt i sesongen, men hadde også fått påfyll av selvtillit etter cupavansementet tidligere i uka.

De lyseblå fikk en verst tenkelig start på kampen. For 1. omgang var kun minutter gammel da den tidligere Sandnes Ulf-spilleren Nils Petter Andersen ladet frisparkslegga fra rundt 20-25 meter, og ballen smalt via stolpen og inn i mål bak startdebutant Egil Selvik.

Sandnes Ulf hadde initiativet i kampen, men de gulkledde gjestene fra Grimstad sto godt i mot defensivt. Effektive var de også fremover på banen, for gjestene økte til 2-0 på en kontring bare 20 minutter ut i kampen.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Vertene kunne fått den viktige 1-2-reduseringen like før hvilen da Kjell Rune Sellin satte ballen kontant i mål, men dommertrioen valgte å annullere scoringen for offside.

Sandnes Ulf gikk offensivt ut etter hvilen og virket lystne på å slå knallhardt tilbake. Etter den gode åpningen av omgangen falt derimot presset relativt raskt, og kampen ble derfor avgjort når Jerv satte inn 3-0-scoringen like før full tid.

Dermed har Sandnes Ulf fortsatt til gode å slå Jerv i OBOS-ligasammenheng, men beholder tredjeplassen på tabellen før Start har spilt sin kamp mot Arendal.

Publisert: 25.06.2017
Skrevet av: Tekst: Morten Wiik Larsen, Foto: Rune Eikeland