TV: Her står stolpen i veien for overtidsseier

Sandnes Ulf reddet poenget på overtid, men syv minutter på overtid var det kun stolpen som hindret at alle poengene havnet hos de lyseblå.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

2-2 hjemme mot Arendal ble en aldri så liten nedtur selv om 2-2-utlikningen kom fem minutter på overtid. For selv om Arendal er i poengnød med tanke på å holde seg i divisjonen, så var det en kamp Sandnes Ulf trengte tre poeng i.

Og det så lovende ut da Vidar Nisja smalt de lyseblå i ledelsen midtveis i omgangen, og kun en redning på strek hindret at ledelsen ble til 2-0 like før pause.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Derfor var det mange som ble overrasket da Arendal plutselig svarte kvarteret ut i 2. omgang da Arendals målscorer fikk stå helt alene foran mål og bredsidet den enkelt i det åpne buret.

Kun minutter etter banket Axel Kryger ballen i nettet til ny ledelsen for vertene, men dessverre for Sandnes Ulf markerte assistentdommeren for offside.

Og bare minutter etter der hadde Arendal snudd det etter at bortelaget slo Saku-Pekka Sahlgren i en duell og headet ballen i mål til 2-1 for et nedrykkstruet sørlandslag.

Sandnes Ulf trykket på de siste tjue minuttene og hadde flere store muligheter til å slå tilbake, men kampen så ut til å ebbe ut med et skuffende tap i opprykksstriden.

Hele fem minutter på overtid dukket Viljar Helland Vevatne opp og sørget for balanse i regnskapet. Og to minutter senere kunne Mads Nielsen blitt den store helten, men headingen hans fra kloss hold traff stolpen og ut.

Dermed klarte ikke Sandnes Ulf å passere Start på tabellen, og sørlendingene har nå mulighet til å få fire poengs luke dersom de slår Ranheim på tirsdag. For Sandnes Ulf sin del er Elverum neste utfordring om én uke.