TV: Jerv-marerittet ble forlenget

Sandnes Ulf leverte en svak prestasjon da det ble 0-2-tap borte mot Jerv.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Sandnes Ulf dro inn i oppgjøret på Levermyr stadion i Grimstad med en pen statistikk, og ni kamper på rad uten tap. I tillegg var det over tre måneder siden sist tap på bortebane.

Rekka på ni kamper uten tap startet etter det grusomme 0-3-tapet mot Jerv i slutten av juni, og sørlendingene viste tidlig i kampen at de lyseblå skulle få det tøft også denne gang.

Jevn 1. omgang

Jerv hadde initiativet i starten av kampen, og kom til en kjempesjanse knappe ti minutter ut i kampen. En ball slått inn fra venstre gikk gjennom hele feltet og mot bakerste stolpe hvor Jerv fikk avsluttet. Der sto derimot Kenneth Sola med en reddende fot.

De lyseblå fikk etterhvert nøytralisert Jerv, og fikk løftet spillet høyere i banen. Det sørget også for å gi Sandnes Ulf en kjempesjanse rundt halvtimen ut i kampen. Et flott innlegg fra høyre traff hodet til Roy Miljeteig, men fra kun få meter fikk han ikke styrt innlegget i mål.

(artikkelen fortsetter under høydepunktene)

Svak 2. omgang

Jerv åpnet også 2. omgangen best, og omgangen var ikke gammel før kampens første scoring kom. Jerv kombinerte seg fint gjennom Sandnes Ulf-forsvaret, og Jervs målscorer hadde få problemer med å sette ballen bak Saku-Pekka Sahlgren alene med keeper.

Gjestene fra Sandnes forsøkte å løfte spillet høyere i banen, men slet med kombinasjonene og presisjonen offensivt. Det gjorde at de store sjansene uteble, og det var derfor ikke direkte ufortjent at Jerv økte ledelsen til 2-0 ti minutter før slutt.

Jervs målscorer fikk gå helt upresset før han fyrte av en kanonkule fra tjue meter og opp i vinkelen.

Fortsatt spenning i toppen

Tapet gjør at Sandnes Ulf fortsatt har til gode å slå Jerv i seriesammenheng i OBOS-ligaen, og at utgangspunktet for direkte opprykk kan bli veldig tøft dersom Start slår Fredrikstad søndag kveld.

Kampen om de gode plassene på tabellen lever likevel i beste velgående, og neste kamp er #MedUansett-kampen hjemme mot Strømmen hvor byen er invitert til gratis inngang.