TV: - Ønsker å forlenge seiersrekken hjemme

Lørdag er det superlørdag og mobilitetsmesse i forbindelse med hjemmekampen mot Kongsvinger. Midtstopper Tapio Heikkilä har lyst å gi det publikum kommer for.

SE VIDEOINTERVJUET NEDERST I ARTIKKELEN!

Annonse:
Lørdag klokken 18:00 jakter Sandnes Ulf sin tredje strake hjemmeseier, og ikke minst gi publikum som venter i varmen noe å juble for.

Midtstopperkjempe Tapio Heikkilä er i forsvaret til det beste hjemmelaget i divisjonen med 13 av 15 mulige hjemmepoeng, og kun to baklengs på fem hjemmekamper. Det er han strålende fornøyd med.

- Ja, absolutt. Jeg synes vi har vært veldig solide hjemme, og sånn skal det være hos oss i Sandnes. Hjemme bør man være sterke for å henge med der oppe, og vi ønsker å ta en ny hjemmeseier på søndag, sier Heikkilä til SandnesTV.

Husk 1: Prosjektil spanderer inngangen på alle barn under 16 år

Husk: Alle over 16 år kan kjøpe kampbilletten til 100 kroner mellom 16:00 og 17:30 i billettluka på kampdagen

Til tross for 4 av 5 mulige seire, har de fleste vært sliteseire mot godt organiserte og hardtarbeidende lag. Den finske midtstopperen tror ikke lørdagens kamp blir veldig annerledes.

- Jeg synes Kongsvinger er et ballsikkert lag, og et bra lag spillemessig, spesielt offensivt. Det blir nok en tøff kamp.


Annonse fra Obos-ligaen: