TV: Reddet poeng etter dramatisk avslutning

Sanel Kapidzic sin fjerde strake hjemmescoring sørget for 1-1 mot Nest-Sotra.

SE VIDEOHØYDEPUNKTER NEDERST I ARTIKKELEN!

Annonse:
Rett i overkant av 1.500 tilskuere fikk med seg en tett og jevnspilt batalje i årets #MedUansett-kamp. 

Nest-Sotra så ut til å styre mot tre sterke bortepoeng i Sandnes etter at de tok ledelsen allerede kvarteret ut i 1. omgang, og de grønnkledde fra øyen utenfor Bergen frustrerte de lyseblå gjennom 90 minutter.

Men i det 90. spilleminutt fikk Sandnes Ulf muligheten de trengte for å overliste Egil Selvik i Nest-Sotra-buret. For de lyseblå ble tildelt straffespark da Vidar Nisja ble sparket i ansiktet innenfor 16-meteren.

Fra straffemerket var Sanel Kapidzic sikkerheten selv, og scoret i sin fjerde hjemmekamp på rad, en scoring som gjør at han nå bare er ett mål bak Sandnes Ulfs toppscorer Erixon Danso, hvor sistnevnte står med syv nettkjenninger så langt.

Nest-Sotra fikk en eventyrlig mulighet til å stikke av med alle de tre poengene like før dommeren blåste av, men vertene fikk avverget den store sjansen i siste liten. 

De lyseblå kunne klatret opp til kvalifiseringsplassen ved seier, men uavgjortresultatet forlenget uansett rekken til 8 kamper på rad uten tap. Avstanden til 5. og 6. plassen er nå kun på ett poeng.


Annonse fra Obos-ligaen: