TV: Se Eriksen score sitt 14. og 15. mål for sesongen

Sandnes Ulf tok en viktig 2-0-seier mot Strømmen, og kortet ned avstanden til direkte opprykk.

VIDEO NEDERST I SAKEN!

Etter at både Start og Ranheim spilte uavgjort 1-1 tidligere på søndagen, hadde Sandnes Ulf en eventyrlig mulighet til å kutte ned forspranget til 2. plassen.

Strømmen sendte avgårde et skremmeskudd allerede etter ett minutt da de headet knallhardt i tverrliggeren, men etter det handlet det meste om Sandnes Ulf.

De lyseblå tok mer og mer over kampen, og etter et par store muligheter var det Kent Håvard Eriksen som til slutt klarte å overliste gjestenes keeper. Han fintet rutinert bort keeperen, og satte ballen sikkert i mål.

Strømmen var farlig frempå ved et par anledning tidlig i 2. omgang, men også i 2. omgang var det stort sett Sandnes Ulf som hadde kommandoen. Utover kampen kom det også noen svære Sandnes Ulf-sjanser, men Strømmens keeper sto som en levende vegg.

Han kunne derimot ikke stanse Sandnes Ulfs toppscorer kun minutter før full tid når Eriksen curlet ballen flott i motsatt hjørne.

Dermed ble det en kjekk 2-0-seier foran årsbeste på tribunen: 2096 kom på #MedUansett-kampen, og seieren gjør at Sandnes Ulf er kun to poeng bak Start.

Publisert: 24.09.2017
Skrevet av: Tekst: Morten Wiik Larsen, Foto: Rune Eikeland.