TV: Se Kryger bli matchvinner mot Levanger

Sandnes Ulf tok tredje strake seier i en ordentlig slitekamp.

Sandnes Ulf jubler for 1-0-scoringen foran de rundt 1850 oppmøtte tilskuerne. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.

VIDEO LENGER NED I ARTIKKELEN!

Annonse:
Den gode starten på sesongen fortsetter for de lyseblå når den tredje seieren av tre mulige kom hjemme mot Levanger.

Og en aldri så liten barriere ble brutt da Sandnes Ulf for første gang slo Levanger hjemme på Sandnes stadion.

Det var en seier som ikke kom uten spenning. For etter å ha levert en strålende 1. omgang hvor Axel Kryger sendte Sandnes Ulf opp i ledelsen med en lekker avslutning 7 minutter før pause, burde ledelsen vært større etter mye godt spill og ikke minst flere brente gigantsjanser.

Med kun ett mål foran var det et heltent Levanger-lag som ga Sandnes Ulf kamp helt inn til døra, og gjestene misbrukte flere store sjanser til å utlikne. Samtidig sto tverrliggeren i veien for 2-0 til Sandnes Ulf.

Etter 95 lange minutter blåste dommeren av, og Sandnes Ulf beholder dermed tabelledelsen.