TV: Se Miljeteig bli matchvinner mot Tromsdalen

Sjette på rad uten tap for de lyseblå.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Det var et revansjesugent Sandnes Ulf-lag som jaktet en opptur etter at to poeng glapp på overtid mot Åsane sist, og det mot et fryktet hjemmelag i Tromsdalen.

Og kampen ble så tøff som ventet for de lyseblå, og det var heller ikke direkte ufortjent da hjemmelaget gikk opp i ledelsen 1-0 ti minutter før hvilen.

Lars Henrik Andreassen ble spilt alene igjennom, og satte ballen pent i Saku-Pekka Sahlgrens motsatte hjørne.

(artikkelen fortsetter under videohøydepunktene)

Men oppturen skulle begynne for gjestene fra Sandnes bare ti minutter senere, og et godt utgangspunkt før 2. omgang. Hjørnesparket traff Axel Kryger i siden, og unggutten kunne dermed kreditere sin andre scoring for sesongen.

2. omgang begynte med at Sahlgren slo til med en strålende reaksjonsredning, og kort tid senere sørget Roy Miljeteig for at Sandnes Ulf hadde snudd kampen da han satte inn ballen i nettet på sitt andre forsøk alene med keeper.

Tromsdalen forsøkte å slå tilbake, og var nære ved et par anledninger. Heldigvis for de lyseblå sin del holdt det helt inn, og i det siste overtidsminuttet var det kun en uoppmerksom linjemann som ikke godkjente scoringen da Kent Håvard Eriksen rullet ballen over streken alene med keeper.

Seieren betyr at Sandnes Ulf kun er ett poeng bak Start på direkte opprykk, men Start har på sin side én kamp til gode. Nå venter Florø til toppkamp på Sandnes stadion førstkommende søndag.

Publisert: 16.08.2017
Skrevet av: Tekst: Morten Wiik Larsen. Foto: Rune Helliesen.