TV: Skuffet i årets siste hjemmekamp

Kvalikdrømmen røk etter 1-3-tap hjemme mot HamKam.

SE VIDEOSAMMENDRAG FRA KAMPEN NEDERST!

Det blir ikke opprykkskvalifisering for Sandnes Ulf i 2018 etter at de lyseblå snublet i årets siste hjemmekamp mot HamKam.

Vertene kom skjevt ut etter at HamKam scoret på sin første mulighet kun 15 minutter ut i omgangen. Vondt ble verre da HamKam satte inn 2-0 kun fem minutter ut i 2. omgang, og de lyseblå fikk seg dermed en tilsvarende opplevelse som mot Strømmen for én uke siden.

Det ble ny spenning i kampen da Tapio Heikkilä satte inn en kandidat til årets scoring etter timen spilt, men hjemmelaget var aldri i nærheten av en utlikning.

Istedet var det gjestene fra Hamar som var giftigst foran mål, og punkterte kampen med sin 3-1-scoring rett i underkant av 20 minutter før full tid.

Dermed er 7. plassen det beste Sandnes Ulf kan oppnå i 2018-sesongen dersom det blir tre poeng borte mot fortapte Levanger den 11. november.