TV: Slik gikk det sist mot Arendal

Møttes i vinter på Hanabanen.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Tirsdag kveld avslutter Arendal og Sandnes Ulf vårsesongen i årets OBOS-liga. Den Eurosport Norge-sendte kampen begynner klokken 19:00, og er den siste på kunstgressbanen til Arendal, Myra, før de flytter inn i nytt anlegg. 

Arendal er et relativt nytt bekjentskap for de lyseblå. Arendal Fotball i dagens drakt er en nyoppstartet klubb som ble grunnlagt i 2010 som et samarbeidsprosjekt mellom Trauma og Grane.

Gamle FK Arendal ble oppløst i 2008, året etter at Sandnes Ulf sikret opprykk til daværende Adeccoligaen etter å ha slått Arendal 3-1 i den avgjørende kampen på Sandnes stadion. 

Sandnes Ulfs første møte med Arendal Fotball skjedde i vinter da lagene møttes i treningskamp på Hanabanen. Arendal tok ledelsen først, men Roy Miljeteig sørget for uavgjort med sin utlikning kort tid etter.

(artikkelen fortsetter under høydepunktene fra den kampen)


Klubben sikret seg opprykk til OBOS-ligaen etter å ha vunnet sin 2. divisjonsavdeling i 2016. Arendal har fått et tøft møte med det nest høyeste nivået i Norge, og ligger så langt på sisteplass i OBOS-ligaen.

Annonse fra Obos-ligaen: