TV: - Vi er revansjelystne

De dårlige opplevelsene fra våroppgjøret skal brukes som motivasjon inn mot Kongsvinger-kampen tirsdag.

VIDEOINTERVJU NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Tirsdag kveld avslutter Kongsvinger og Sandnes Ulf den 18. runden av årets OBOS-liga, i den Eurosport Norge-sendte kampen.

Selv om Sandnes Ulf kommer fra to strake seire de to siste årene borte mot Kongsvinger, er likevel Hedmark-laget blitt en byrde på egen hjemmebane, inkludert i år. Det blir brukt som motivasjon inn mot tirsdagens bkamp.

- Vi spilte ingen god kamp mot dem i vår. I OBOS-ligaen må du være opp mot toppnivået ditt hele tiden for å vinne kamper, og det klarte vi dessverre ikke i kampen mot dem på Sandnes stadion, og vi tapte fullt fortjent, sier Bengt Sæternes til SandnesTV.

- Vi er revansjelystne når vi reiser opp dit nå, og vi vet at vi har gjort det bra der oppe før. Vi har alle muligheter, fortsetter hovedtreneren.

Årets OBOS-liga er like uforutsigbar som alle år, og overraskende resultater ruller inn runde etter runde. Likevel er det en tetgruppe som har skaffet seg et forsprang, mens tirsdagens motstander også har klatret opp til kvalifiseringsplassene.

- For å slå Kongsvinger må vi være et lag begge veier, både når vi forsvarer oss, og når vi angriper. Ligaen er veldig jevn hvor alle kan slå alle, og det betyr også at vi kan slå Kongsvinger, avslutter Sæternes.


Annonse fra Obos-ligaen: