TV: - Vi har en klar målsetting nå i innspurten

Sesongen går mot slutten, men Kristian Brix vil veldig gjerne at sesongen skal bli lenger.

VIDEOINTERVJU NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Søndag er årets siste hjemmekamp for Sandnes Ulf når familiekampen mot HamKam skal spilles allerede klokken 12:00. Det er svært jevnt i kampen om kvalifisering, og spenningen er virkelig tilstede.

LES OGSÅ: - Det vanskeligste i livet er å fullføre ting

- Vi merker at det nærmer seg slutten av sesongen. Men det er mye å spille for ennå, og vi håper jo virkelig ikke at det er slutten ennå. Vi skal gjøre alt vi kan for at det ikke er slutt etter den siste seriekampen 11. november.

Det sier Kristian Brix til SandnesTV før kampen. Han forteller at gjengen har en klar målsetting nå når det gjenstår kun to kamper.

- Vi skal nå opprykkskvalifisering. Skal vi klare det, må vi slå HamKam på søndag. Og hvis vi viser oss fra vår beste side på søndag, så er jeg sikker på at vi tar tre poeng, sier en offensiv midtbanespiller.

Kjøp billetter til Sandnes Ulf - HamKam her

Fasiten før HamKam-kampen er at det er kun ett poeng opp til kvalik, og to poeng opp til 5. plassen. Sjeldent har så mange lag vært involvert i kampen om kvalifiseringsplassene, i tillegg til at det er helt åpent om direkte opprykk mellom tre lag. 

- Alle matcher er jevne i OBOS-ligaen. Du kan vinne mot alle, og du kan tape mot alle. Vi må først og fremst levere bedre enn vi gjorde i den 1. omgangen mot Strømmen, for da kjente jeg oss ikke igjen. Vi må finne tilbake til det trøkket som har kjennetegnet de gode kampene vår i høst, sier Brix.

Se hele intervjuet med Brix under.


Annonse fra Obos-ligaen: