TV: - Vi har et mål om at vi skal spille ny kamp neste søndag

Nicolai Geertsen mener det er en enkel oppskrift for hvordan de lyseblå skal sørge for at marginene vipper i deres favør på søndag.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
30 seriekamper er ferdigspilt, og er nå historie. Nå handler alt om å mobilisere inn i kvalifiseringskampene for Nicolai Geertsen og resten av lagkameratene.

- Vi må glemme de to siste kampene vi har spilt så fort vi kan. Nå lader vi opp til at det er finaler hvor vi helst vil gå videre, og det er noe vi skal, sier en offensiv Sandnes Ulf-kaptein til Sandnes TV.

På en høstsur og kald trening på Bogafjellbanen var det likevel bra intensitet på banen kun få dager før Ranheim-kampen søndag klokken 15:00. En trening som vitnet om at mange ønsker å kjempe om en plass i søndagens startoppstilling.

- Vi har også hatt fokus på å snakke sammen hva vi kunne ha gjort de annerledes i de to kampene, sier han før han retter fokuset videre på søndagens kamp, og mulighetene som ligger i kvalifiseringen.

- Det er én kamp først, vinn eller forsvinn, og da må man søren meg gi alt man kan. Vinner vi den, er det kamp neste søndag, mens med tap er det ferie. Selvsagt vil vi helt klart ha det første alternativet med kamp neste søndag, forklarer Geertsen.

- Hvilken erfaring tar du meg deg fra kvalifiseringskampen mot Kongsvinger i fjor?

- Jeg tar omtrent ingenting med meg fra den kampen, foruten at vi tapte. Jeg var veldig skuffet etter den kampen, og i år handler det enkelt og greit og gi det som trengs i kampene. 

(artikkelen fortsetter under videoen)


Mange kvalifiseringskamper de siste årene har vært jevne og tette, og det har også vært kamper som har gått videre til ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Derfor blir marginer og en liten porsjon flaks viktig å ha på søndag.

- Man må være påskrudd hundre prosent gjennom 90 minutter. Klarer man det, så er det fort gjort at marginene går din vei, sier dansken.

Annonse fra Obos-ligaen: