TV: - Vi kan slå alle om vi gjenskaper Viking-kampen

Niels Vorthoren har lyst å bygge videre på godfølelsen han og laget fikk mot Viking.

SE VIDEOINTERVJU NEDERST I ARTIKKELEN!

Annonse:
Ja, alle lokalderby lever sine egne liv, og de lyseblå var klare før kampen på at et oppgjør mot Viking ikke tok hensyn til tabellposisjon og form. Derfor er det viktig å tro at ingenting går av seg selv, og nullstille når Tromsdalen venter i Tromsø på søndag.

Men det var noe med måten de mørkeblå fra nord ble slått på. En kollektiv maktprestasjon som holdt meget høyt nivå gjennom 90 minutter.

- Hele laget valset over Viking sist helg, og en slik laginnsats er nøkkelen for å få resultater. Det er den lagprestasjonen vi først og fremst må gjenskape nå, sier kaptein Niels Vorthoren til SandnesTV.

- Alle på laget spilte med full intensitet og innsats. Klarer vi å levere slik vi gjorde mot Viking, så er vi et lag som slå alle, legger han til.

Det er et Tromsdalen-lag på 6. plass, den siste plassen som gir opprykkskvalik, som venter på TUIL Arena søndag klokken 16:00. 

- Samme innsats og intensitet som mot Viking blir samme nøkkeloppskrift mot Tromsdalen, og jeg har god tro på et godt resultat der oppe om vi klarer det. Vi slo dem i Sandnes i vår, men dette blir en vanskelig kamp mot et godt lag. 

I sist hjemmekamp frustrerte Tromsdalen serieleder Aalesund, og ledet to ganger i kampen som til slutt endte 2-2. Det er derfor et Sandnes Ulf-lag med stor respekt for Tromsdalen som lørdag morgen setter seg på flyet nordover til Tromsø.

- De liker å spille seg ut bakfra, og hvis du legger igjen noe som helst rom mot dem, så vil de straffe deg umiddelbart for det. Vi må være forsiktige at vi ikke går i fella, mener Vor

- Selv om det blir en tøff kamp, så har jeg god tro på at vi skal gjøre jobben, avslutter han.

Se hele intervjuet med nederlenderen under.


Annonse fra Obos-ligaen: