TV: - Vi leverer en bra kamp

Bengt Sæternes var fornøyd med det han så spillerne leverte i Bodø i toppkampen.

VIDEO LENGER NED I SAKEN!

Annonse:
Kun ett lag har dratt til Bodø og tatt med seg poeng så langt i år. Sandnes Ulf ble det andre. Og de lyseblå kunne fort blitt det første laget som dro hjem med samtlige av poengene fra Aspmyra.

For gjestene fra Sandnes leverte en solid bortekamp mot serielederen og hadde flere sjanser til å ta alle tre poengene, i det som til slutt endte med 0-0.

- Jeg er fornøyd med at vi ikke slipper inn mål her oppe. Det er en tøff kamp, og jeg synes vi leverer bra, sier Bengt Sæternes til Eurosport Norge etter kampen.

- Det klaffet ikke helt i den siste tredjedelen, men vi skal være fornøyde med ett poeng på Aspmyra, fortsetter han.

(artikkelen fortsetter under videoen)


Sandnes Ulf var spesielt gode i første halvdel av 2. omgang, og hadde sjansene.

- Jeg synes vi var gode i den perioden, men vi ble litt trøtte etterhvert. Vi hadde tatt tre poeng om vi hadde vært litt heldigere, men samtidig kunne det også gått andre veien, mener Sæternes.

For med to anledninger måtte Saku-Pekka Sahlgren vise hvorfor han er en av divisjonens beste målvakter da Glimt spilte seg gjennom, og i tillegg sto tverrliggeren i veien ti minutter før slutt.

Selv om Glimt nå drar til Start og Kristiansand tirsdag i neste uke, og kan ta poeng fra Sandnes Ulfs opprykksrival, så er Sæternes kun opptatt av Sandnes Ulfs hjemmekamp mot Levanger på søndag.

- Vi har en utrolig viktig kamp på søndag. Det er den vi skal konsentrere oss om, og ikke at Start møter Glimt, avslutter han til Eurosport Norge.

Intervjuet er gjort av Eurosport Norge.

Annonse fra Obos-ligaen: