TV: - Vi må aldri bli fornøyde selv om det går godt

Ærgjerrighet blir viktig i høstinnspurten.

VIDEOINTERVJU NEDERST I SAKEN!

Annonse:
Sandnes Ulf er i flytsonen når det gjenstår fire seriekamper i 2018-sesongen, og tar med seg en rekke på syv kamper på rad uten tap inn i søndagens #MedUansett-kamp mot Nest-Sotra.

Det mener venstreback Bjørnar Holmvik må være til inspirasjon, og ikke fungere som en hvilepute. Spesielt ikke når det er så jevnt som det er i OBOS-ligaen.

- Å vinne i OBOS-ligaen handler om å hele tiden gjenskape lysten om å vinne. Har du vunnet én kamp, så skal du ikke være fornøyd med det, men ønske å vinne to kamper på rad. Nå har vi gjort det, og da må lysten være sterk for å vinne den tredje på rad.

Det sier Holmvik til SandnesTV før kampen.

- Du kan aldri være fornøyd. Vi må ha like stor lyst og ønske til å finne de fire siste kampene også, legger han til.

Holmvik har spilt samtlige kamper etter at han ble spilleklar etter overgangen fra Vidar i august. I sin Sandnes Ulf-karriere har han blinket inn noen lekre scoringer tidligere, og det må gjerne t

Det er nemlig den Sandnes Ulf-utlånte Egil Selvik som vokter buret for Nest-Sotra på søndag, og han kommer fra en sterk sesong med laget utenfor Bergen.

- Egil har lovet oss at han skal slippe inn tre mål. Han kommer jo tilbake hit neste år, og jeg tror jo han har lyst å spille Eliteserie-fotball, og at han derfor er klar for å gi oss noen mål på søndag, avslutter Holmvik spøkefullt. 

Se hele intervjuet med Holmvik her:


Annonse fra Obos-ligaen: