Uavgjort hjemme mot Lillestrøm

Det var opprykkstippede Lillestrøm som var gjester i sesongens andre hjemmekamp på Øster Hus Arena. Ulvene forsvarte seg tappert og fulgte hovedtrener Landros plan. Ett mål til hvert av lagene og 1-1.

Etter en jevn batalje i Grimstad, var det stor spenning knytte til kampen mot Lillestrøm. På forhånd tippet som den soleklare opprykksfavoritten i OBOS. Ligaens best trente mannskap i følge Steffen Landro, hovedtrener i Sandnes Ulf.

Det var tydelig at de lyseblå var klar over kvalitetene hos «kanarifuglene». De la seg kompakt og lavt. Det var tydlig vanskelig å trenge gjennom. Samtidig flyttet kaptein Berger laget opp hver gang sjansen bød seg. Spillet bølget frem og tilbake i første omgang og begge lag gjorde en solid forsvarsjobb. På midtbanen styrte den innleide trønderen Horenus Tadesse showet med smarte pasninger og god bevegelse.

Det var ingen bytter i pausen for noen av lagene. Lillestrøm startet agressivt og la press på de lyseblå fra første spark. Ti minutter ut i omgangen måtte Hana-gutten Pål Vestly Heigre ut i full strekk for å redde et skudd fra gjestene. En time ut i kampen skulle vi få vår sjanse. Magnus Retsius Grødem dro av et spillere, la en nydelig gjennombruddspasning til Kent Håvard Eriksen som ekspederte ballen mellom beina til Lillestrøm keeper og hjemmelaget opp i føringen. Resten av kampen var det et vedvarende press fra de gulkledde som resulterte i noen solide redninger fra vår sisteskanse Heigre og til slutt et mål fra Simen Kind Mikalsen.

En solid forestilling fra Sandnes Ulf. Hør hva hovedtrener Steffen Landro sa etter kampen:

Sandnes Ulf - Lillestrøm 1-1 (0-0)

Mål: Kent Håvard Eriksen (61 min) (Sandnes Ulf), Simen Kind Mikalsen (71) (Lillestrøm)

Gult kort: Magnus Grødem (35), Kent Håvard Eriksen (89) (Sandnes Ulf), Thomas Lehne Olsen (15 min), Ifeanyi Mathew (20 min), Simen Kind Mikalsen (39) (LSK)

Dommer: Marius Lien, Fossum IF Skien