Vant vervekampanje - dro på fotballweekend

Brødrene Bøe fikk en helg fullspekket av fotballopplevelser.

I påvente av sesongstarten i Norge og for Sandnes Ulf, dro brødrene Gøran og Fabian Bøe over dammen til balløya for å oppleve toppkamp på nivå 2 i Engelsk fotball.

Turen kom i stand etter at Gøran Bøe vant vervekampanjen til Sandnes Ulf foran 2016-sesongen. Ale som vervet en sesongkortholder i en gitt periode var med i trekningen, og Gøran var den heldige som ble trukket opp av hatten under et sponsortreff tidligere på året.

På grunn av pendling med jobb måtte brødrene utsette turen til 2017, og fikk da endelig oppleve VIP-reisen til Newcastle i regi Sandnes Ulf og FA-Event. 

- Veldig bra tur

De fikk spandert turen over, med overnatting og kampbilletter til Newcastle - Fulham, godt passet på av lokalkjente Frode Grøtteland fra FA-Event.

- Det var en veldig bra tur, og topp opplegg av Frode med turen, sier Gøran Bøe.

Dessverre gikk opprykksjagende Newcastle på 1-3-smell mot Fulham med norske Stefan Johansen på laget, men de fant en måte å kompensere det på.

- Newcastle spilte en helt forferdelig dårlig kamp, men det kan vi ikke gjøre så mye med. For vår del ble det å reise videre til Liverpool på eget initiativ, hvor vi fikk seier. Så da avsluttet det sportslig bra, sier en fornøyd Bøe.

Også andre vinnere

De er heller ikke de eneste som skal på tur i regi Sandnes Ulf i disse dager. Njål Vigesdal vant hovedpremien i scoringsklubben i 2016, og han tar med seg kona på storbyweekend i Krakow. Den turen er i samarbeid med Travel & Event.

Skaff deg #MedUansett-kortet for 2017-sesongen, for opplevelser både på og utenfor banen.

Annonse fra Obos-ligaen: