Vevatne: - Her er ingenting avgjort

Viljar Helland Vevatne tror sesongen blir ulidelig spennende til siste spark på ballen. Han vet at seks knalltøffe kamper venter.

Annonse:
Først og fremst velkommen til Sandnes Ulfs kronekamp, #MedUansett-kampen. Vi spillere synes dette er et veldig kult tiltak av klubben. Det betyr nemlig ekstra bra oppmøte og intensitet på stadion. Nå er det opp til oss å bevise hvor mye det betyr for oss ute på banen.

Intenst er det også i opprykkskampen denne høsten. Jeg tror at denne sesongen vil bli ulidelig spennende til siste spark. Vi har hatt muligheten til å knappe innpå lagene foran de siste rundene, uten å lykkes.

Selv om vi ikke har klatret nærmere, er dette en motivasjon for laget og klubben. Det viser nemlig at dersom vi presterer selv, vil vi ha alle muligheter for å tukte Start og Ranheim. Her er ingenting avgjort!

Dagens motstander er en middelhavsfarer i divisjonen denne sesongen. På papiret skal det derfor være en overkommelig oppgave. MEN, i løpet av mine sesonger i Obos-ligaen har jeg lært flere ting: Den ene er at det ikke finnes ”lette” kamper. Obos-kamper har en nerve uansett hvem som møter hvem. Alle kan slå alle og overraskende resultater forekommer i hver ligarunde.

Vi har absolutt ingen grunn til å ta lett på Strømmen og må levere opp mot vårt beste for å beholde alle poengene i Sandnes.

Håper dere koser dere på kamp i kveld, og takk til alle dere som bidrar til at vi kan arrangere denne festkampen for alle i Sandnes.

Helland Vevatne har spilt 23 av 24 seriekamper denne sesongen. Foto: Rune Eikeland.
Helland Vevatne har spilt 23 av 24 seriekamper denne sesongen. Foto: Rune Eikeland.
Annonse fra Obos-ligaen: