Vevatne klar til dyst

Viljar Helland Vevatne er friskmeldt etter den kraftige smellen mot Fredrikstad på mandag. Nå vil han slå kompisen.

Kampen mot Fredrikstad var knapt kommet i gang før Viljar Helland Vevatne smalt i en Fredrikstad-spiller, og måtte til sykehus for å sy sting både rett over og rett under øyet. 

Nå trener han for fullt, og er friskmeldt til søndagens bortekamp mot Åsane.

- Det går bra nå, og progresjonen har vært rask. Jeg er klar for å spille dersom Bengt Sæternes ønsker å spille med meg fra start, sier Helland Vevatne til SandnesUlf.no.

- Jeg spilte jo bare ti minutter sist, så jeg har masse energi og overskudd, sier Vevatne og smiler.

Kampen mot Fredrikstad endte som kjent 0-0, som var den tredje strake kampen uten baklengsmål for de lyseblå. Nå venter Åsane, et lag Sandnes Ulf fortsatt har til gode å slå på de fire siste oppgjørene mellom lagene.

Helland Vevatne er klar for å trykke til mot Åsane. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.
Helland Vevatne er klar for å trykke til mot Åsane. Foto: Rune Eikeland, RM Foto.

Helland Vevatne har ikke inngående kunnskap om Åsane, men kompisen Sondre Flem Bjørshol på Åsane-laget kjenner han godt til. 

- At vi ikke har slått Åsane før gir oss bare en ekstra motivasjon, og også for meg når jeg har en god kamerat på laget, sier den solide backen.

Åsane har på sin side ikke fått en "flying start" på sesongen, og står med ett poeng på de tre første kampene. Det kom til gjengjeld hjemme mot en av opprykksfavorittene, nemlig Bodø/Glimt. Der ledet Åsane 1-0 helt til overtiden.

- Om vi bevarer den defensive tryggheten vi har vist så langt, samt scorer et mål mer enn vi gjorde i sist kamp, så har vi gode muligheter til å dra hjem med tre poeng. Vi har fått en god start på sesongen, og har lyst å forlenge dette mot Åsane, avslutter en spillesugen Helland Vevatne.

Åsane har forøvrig byttet dekke fra naturgress til kunstgress foran denne sesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: