Vi lanserer helt nytt kampprodukt: Klippekortet

Klippekortet er for deg som ønsker en fleksibel inngangsbillett på kampdag. Kun 50 tilgjengelig!

Skulle du ønske du kunne fått med deg flest mulig Sandnes Ulf-kamper, men tidsklemma gjør det vanskelig for deg? Da kan Klippekortet være et produkt for deg. 

For vi lanserer nå det fleksible kampproduktet for 2018-sesongen, hvor "første mann til mølla"-prinsippet gjelder. Det er nemlig kun 50 klippekort tilgjengelig for salg fra og med i dag.

Med klippekortet vil du alltid være garantert plass på stadion*, og du kan enten benytte det utelukkende til deg selv, eller du kan benytte de ulike klippene med å ta med familie, venner eller kollegaer.

I korte trekk får du et klippekort som inneholder 10 enkeltbilletter, som du kan benytte deg fritt av.

Pris: 1500 kroner. 

Det gir en snittpris på 150 kroner per kamp, slik at dersom du normalt tidligere har kjøpt enkeltbilletter enten på mobil eller i luka før hver kamp, så sparer du opptil 30 kroner per kamp ved å forhåndskjøpe dette produktet.

>>> Kjøp Klippekortet nederst i artikkelen!

*Egne vilkår gjelder for årets lokalderby, nemlig Sandnes Ulf-Viking.

Viktigste betingelser og vilkår

  • Det er kun 50 klippekort tilgjengelig

  • Klippekortet gjelder på felt H

  • Etter fullført kjøp vil du motta en bekreftelse, hvor du før seriestart vil motta en promokode som fungerer som klippekortet ditt

  • I denne promokoden ligger 10 billetter som du kan benytte deg av slik du selv vil. Du kan enten gå selv på 10 kamper, eller du kan ta med deg venner.

  • Du må selv aktivisere klippekortet i forbindelse med de kampene du ønsker å gå

Resten av vilkår og betingelser finner du her, deriblant egne vilkår for hjemmekampen mot Viking.

Forskjell på #MedUansett-kort og Klippekort

Usikker på om du skal velge sesongbilletten "#MedUansett-kortet" eller Klippekort? Husk at det gunstigste alltid vil være #MedUansett-kortet, inngangsbilletten til samtlige 15 hjemmekamper. Prisrabatten per kamp er større ved kjøp av #MedUansett-kortet. For eksempel om du kjøpte #MedUansett GULL før jul, så var snittprisen 110 kroner per billett for voksen.

#MedUansett-kortet innehar også en rekke fordeler og rabatter fra samarbeidspartnere som ikke inngår i Klippekortet.

Klippekortet kan ikke benyttes i eventuelle kvalik- eller cupkamper. #MedUansett-kortet har forkjøpsrett og rabatter på cup- og kvalikkamper.

Annonse fra Obos-ligaen: