Vibeke er ny kommersiell leder

Vibeke Steen har allerede hatt sine første dager i Ulf-huset.

Annonse:
Vibeke Steen er ansatt i stillingen som kommersiell leder i Sandnes Ulf, og overtar stillingen etter Einar Auestad. Steen har allerede hatt sine første arbeidsdager i klubben.

- Det har vært kjekt og spennende å komme i gang, og jeg ser jeg er kommet til en levende bedrift med gode verdier og visjoner, sier hun til SandnesUlf.no.

Selv om den østlandske dialekten kjapt avslører at hun er fra Østlandet, nærmere bestemt Asker, så har hun likevel nesten 10 års "erfaring" som gauk, hvor hun i dag er bosatt på Sandved. 

Lidenskap og entusiasme

Hun kommer fra jobben som distriktssjef i Forbo Flooring Systems, og har i tillegg flere års bakgrunn fra salgsbransjen, blant annet med 13 års H2H- og B2B-erfaring. Ni av disse årene var hun i divisjonen Partner Channels i TeliaSonera AS.

- Jeg har en filosofi om at jeg alltid skal strebe med å overgå kunders, kollegers, og organisasjonens forventninger til meg, og det er noe som blir viktig for meg å etterleve nå i min nye jobb i Sandnes Ulf, forklarer Steen.

- Som person er jeg opptatt av handling gjennom lidenskap og entusiasme. Jeg ser etter løsninger på det aller meste. Jeg er opptatt av å engasjere og involvere de rundt meg, og jeg er ærlig og lojal, legger hun til.

Spennende tid i møte

Steen tar over jobben i en kanskje den mest spennende tiden i klubbens historie, med den pågående byggingen av ØsterHus Arena og de nye mulighetene den arenaen byr på når den står klar i 2020.

- Jeg gleder meg til tiden vi går i møte, for hvem ønsker ikke å være med på oppturen vi nå går i møte? Jeg har som mål å være med å skape et av Norges beste bedriftsnettverk. Fornyelse, nyskaping og forandring. Vi skal ha spennende og ettertraktede partnerkonsept med fokus på utvikling, med den hensikt å skape gode møteplasser for alle, forteller den nye kommersielle lederen.

- Visjonen til Sandnes Ulf er å «dele minner for livet» og verdiene våre er «folkelig, ambisiøs og redelig», og for å nå disse skal vi jobba, jobba, jobba. Så her skal ermene brettes opp, noe jeg gleder meg til å gjøre, avslutter Steen.

Vi ønsker Steen velkommen til Sandnes Ulf!

Annonse fra Obos-ligaen: