Videre til cupens andre runde etter 2-0 seier mot Madla

To scoringer i andre omgang sørget for at Sandnes Ulf tok seg videre til andre runde i cupen. Seieren kom allikevel med en bismak etter skader på to av spillerne.

Det var en fin ramme på Madla Handelslag stadion. Ny kunstgressmatte, nyoppusset klubbhus og tribune. De lyseblå hadde god kontroll på kampen i første omgang selv om de ikke klarte å produsere mange store målsjanser. Madla-spillerne ga ikke ved dørene og fremstod som et godt kollektivt. På slutten av omgangen skjedde det allikevel litt. Først en klar straffe til Sandnes Ulf, som ble oversett av dagens dommerteam, og så skade på Kapidzic. Dansken måtte forlate banen med en smell i låret. Han ga samtidig fra seg kapteinsbindet til Kent Håvard Eriksen som entret banen.

Andre omgang startet med et solid Sandnes Ulf-press. Ballen gikk raskere og spillet satt bedre. Større agressivitet førte til flere sjanser og det var etterhvert bare snakk om tid før første mål skulle komme. En frisk Eriksen sørget for 1-0 ledelse med drøye 20 minutter igjen på klokken. Etter målet kom de lyseblå til enda flere sjanser. En god Madla-målvakt og marginer forhindret flere scoringer før 2-0 kom i det 86-minutt. Det var den berømte «spikeren i kisten» og kampen ebbet ut. Seieren kunne vært større, men første hinder på veien mot Ullevaal er forsert og vi er videre til cupens andre runde. En seier som kom med en liten bismak da også Johannes Laaksonen måtte ut med skade i andre omgang etter en smell i kneet.