Viktig nytt om #MedUansett-kortet 2018

#MedUansett-kortene digitaliseres i 2018.

Annonse:

Vi gleder oss til en av de mest spennende OBOS-ligasesongene for oss Rogalendinger med to vanvittig artige lokaloppgjør i vente mellom Sandnes Ulf og Viking.

Sandnes Ulf har fått ny billettleverandør – hva betyr det for deg?

Viktigst av alt: #MedUansett-kortene blir digitale fra 2018-sesongen.

Vår nye billettleverandør Ticketco tilbyr #MedUansett-kortene digitalt via appen ”PassWallet”. Det er superenkelt å sette opp, og du benytter deg av strekkoden i PassWallet når du skal inn på kamp.

Vi vil i løpet av månedsskiftet februar/mars sende deg en kort beskrivelse av hvordan du setter opp #MedUansett-kortet ditt i appen med få tastetrykk.

Jeg vil likevel ha plastkort – Frist for bestilling er tirsdag 27. Februar kl 10:00

Dersom du ønsker #MedUansett-kortene som et fysisk plastkort, så må vi høre fra deg senest innen 27. Februar. Du bestiller ved å sende en e-post til [email protected]. Dette for å vite hvor mange fysiske kort vi må bestille inn.

Det medfører ikke noe ekstra gebyr å få #MedUansett-kortet som et fysisk plastkort ettersom 2018-sesongen er et overgangsår, men et gebyr på 50 kroner per kort vil påløpe fra 2019-sesongen.

Plastkortene vil være ferdigtrykket like før påskeferien.

Hvordan blir det med fordeler hos samarbeidspartnere når #MedUansett-kortet er digitalt?

En av fordelene som trofast innehaver av #MedUansett-kortet, er rabatter og tilbud fra flere av Sandnes Ulfs samarbeidspartnere. Dette fortsetter vi med i 2018-sesongen, selv om kortene fra og med i år i utgangspunktet er digitale.

Når årets fordeler skal presenteres i mars, vil vi i samme slengen orientere om hvordan du henter ut fordelene dine selv om du bruker #MedUansett-kortet digitalt via PassWallet.

Nå kan du hente ut gratisbilletter i billettluka!

Som gullkortkunde, og dersom du fornyet innen 23. desember 2017, får du 3 gratisbilletter du fritt kan disponere deg av i 2018-sesongen. Selv om vi digitaliseres og oppfordrer deg til å hente ut gratisbillettene via vårt online billettsystem, så innebærer også nytt billettleverandør at det er enklere for klubben å hjelpe deg med gratisbilletter også på kampdag.

Kort forklart: Det betyr at dersom du har gjenværende gratisbilletter for 2018-sesongen, så kan du hente disse ut i billettluka på kampdagen.

Ta kontakt med oss på [email protected] dersom du har spørsmål vedrørende omleggingen til nytt billettsystem.

Klikk her for å kjøpe #MedUansett-kort for 2018:

Annonse fra Obos-ligaen: