Viktig seier i byderbyet mot Hana

A-lagets fysioterapeut ble lagets ene målscorer i 3-1-seieren for rekruttene.

Sandnes Ulf-rekruttene tok en viktig 3-1-seier mot Hana i byderbyet i Sandnes idrettspark mandag kveld.

Kampen startet friskt med mye trøkk og dueller akkurat slik det skal være i et lokaloppgjør! Sandnes Ulf-rekruttene var det førende laget med flere avslutninger mot Hana-målet, men det ble også mye rot og unøyaktighet i siste tredjedel av banen.

Etter 36 minutter finner vi Bojan Zajic i mellomrom etter brudd. Bojan rettvender seg nydelig og finner Kayolan Kostadinov nydelig i bakrom. 15-åringen legger inn på første berøring til Lars H. Aarsheim som enkelt setter inn 1-0.

Omgang nummer to begynner veldig rotete fra vår side. Vi inviterer Hana inn i kampen ved dårlig presspill og alt for store avstander i laget. Hana var også mye mer direkte i stilen og enda mer aggressive. I periode på 15-20 minutter etter hvilen var Hana det beste laget uten å skape de alt for store mulighetene.

Etter 67 minutter ruller vi fint på vår venstreside. Fint samspill mellom Kachi og Lars H. Aarsheim fører til at sistnevnte kommer seg fri og får slått flatt inn foran mål. Fra sin høyrekantposisjon kommer Kayolan seg fri og får nydelig satt inn ballen opp i nettaket til 2-0.

82 minutter var spilt da Sjur Lothe spiller fri Markus Vik. Vik gjør alt selv, går ut til venstre og setter ballen nydelig i mål med venstrefoten sin. 3-0!

Uheldigvis for oss får Hana en redusering etter 84 min. Hana komme seg a gjennom på vår venstreside, og Thomas Tengesdal setter ballen fint i mål til 3-1.

Neste kamp for Sandnes Ulf sine rekrutter er 25. juni borte mot Vedavåg Karmøy.

Startoppstillingen: Aron Christensen - Jo Stålesen, Martin Juul, Lars Marvik, Jøran Osland - Simon Toft, Sjur Lothe (C) - Kayolan Kostadinov, Bojan Zajic, Lars Henrik Aarsheim - Kachi.

Benyttede innbyttere: Markus Vik, Christoffer Hoff, Nelson Ehigiator, Andre Rossavik og Stian Frafjord.