Viktig seier mot Raufoss

Møtet med Raufoss var vår andre kamp på fire dager. Samtidig var møtet med totningene en mulighet til å slå tilbake etter det forsmedelige tapet mot HamKam. Det startet ikke veldig bra og etter bare 3 minutter gikk gjestene opp i ledelsen.

– Vi tror Raufoss kommer til å være agressive i presset og vil nok ligge høyt, fortalte Steffen Landro før kampen. Strilen fikk rett. Raufoss gikk rett i strupen på de lyseblå og fikk betalt i form av mål etter bare tre minutter. Allikevel hadde de ikke noe stort overtak eller spilte strålende fotball. De utnyttet bare en situasjon i feltet da Hammer Berger var uoppmerksom i et lite sekund.

Sandnes Ulf maskineriet begynte å kverne så smått etter kvarteret spilt. Da ble det balltempo, villige vinbacker i Kronberg og Jonsson. Den siste halvtimen av første omgang viste vi til tider strålende angrepsspill. Et spill som burde resultert i mer enn det ene målet Eriksen skallet inn etter et perfekt innlegg fra danske Kronberg.

Etter pausen justerte Raufoss presshøyden og lå i tillegg mer kompakt enn i første omgang. Spillet bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. En solid Pål Vestly Heigre måtte ut i full strekk og reddet mesterlig. Kapdzic kom til et par meget brukbare sjanser. Det samme gjorde Eriksen. Det var allikevel en midtstopper som avgjorde kampen. Med sitt første mål på åtte år fikk Christer Reppesgård Hansen lurt ballen over målstreken. 2-1 til hjemmelaget og ti minutter igjen på klokken. De siste minuttene klarte ikke gjestene å legge noe særlig press, samtidig som vi stod bra i forsvar. Deilig med ny tre-poenger på Øster Hus Arena.

Med fornyet selvtillit og fjerde plass på tabellen drar laget til hovedstaden søndag morgen. Der venter nyopprykkede Grorud på andre banehalvdel.